Κατασκευές_Αρχιτεκτονικό Γραφείο Μουτζούρη


τα πάνω από 35 χρόνια δραστηριότητάς μας στον κατασκευαστικό τομέα
αποτελούν εγγύηση της δουλειάς μας…

κατασκευή

Η Κατασκευαστική Μέθοδος, που ακολουθεί το τεχνικό γραφείο Μουτζούρη, ποικίλει ανάλογα με το οικόπεδο όπου διαμορφώνεται η οικοδομή, το σπίτι ή η επαγγελματική στέγη. Η κατασκευή διαμορφώνεται  επίσης σύμφωνα με τις αρχιτεκτονικές ιδιομορφίες της μελέτης και με τις οικονομικές προδιαγραφές του χρήστη.

Με εξειδικευμένο εργοταξιακό προσωπικό αναλαμβάνουμε την πλήρη εφαρμογή της μελέτης σε όλα τα στάδια των εργασιών, χωρίς αποκλίσεις, πρόσθετα έξοδα, κατασκευαστικές αστοχίες.

Στο πιο κρίσιμο στάδιο της κατασκευής, η οργάνωση και η επίβλεψη των συνεργείων θα κάνουν την διαφορά. ενημερωθείτε…

ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Μεθοδολογία Τεχνικού Γραφείου Μουτζούρη:

Αρχικά ο πελάτης μας παρουσιάζει το οικόπεδό του, ώστε να καταγράψουμε όλες τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, ενώ ταυτόχρονα μας αναλύει το όραμα και τις ανάγκες του.

Έπειτα, σχεδιάζοντας του προτείνουμε μια σειρά από τις βέλτιστες λύσεις -σε απόλυτη συνεργασία μαζί του- που μπορούν να δοθούν για τον εκάστοτε χώρο και να ικανοποιούν τις επιθυμίες των ιδιοκτητών. Δημιουργούνται τα πρώτα προσχέδια υπό κλίμακα.

Ταυτόχρονα ξεκινάμε όλες τις ενέργειες για την συλλογή όλων των απαιτούμενων εγγράφων.

Μετά την πλήρη επεξεργασία του προσχεδίου σε όλες τις λεπτομέρειες των χώρων, της επίπλωσης, των υλικών αλλά και τις κατασκευαστικής λύσης ολοκληρώνεται η Μελέτη προς έκδοση της άδειας.

Η οικοδομική άδεια δόμησης -έχοντας τις απαραίτητες εγκρίσεις αρχαιολογίας, δασαρχείου και αρχιτεκτονικής επιτροπής- θα είναι στα χέρια σας άμεσα.

Κατασκευή «ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ»

Αναλαμβάνοντας πλήρως την αποπεράτωση της κατασκευής, σε όλα τα στάδια της κατασκευής (εκσκαφές, μπετά, τούβλα, μονώσεις, ηλεκτρικά, υδραυλικά, κουφώματα, σοβάδες, χρωματισμοί κλπ.) η κατοικία θα σας παραδοθεί έτοιμη να κατοικηθεί, με το κλειδί στο χέρι.

Η οικοδομή είναι ένα από τα πράγματα που ξέρουμε να κάνουμε άριστα…

ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ…

Μας προτιμάτε λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας μας (πάνω από 35 χρόνια) στον κατασκευαστικό τομέα, της βαθιάς μας γνώσης των οικοδομικών κανονισμών, των κατασκευαστικών μας λύσεων.

κατασκευαστική μέθοδος Τεχνικού γραφείου Μουτζούρη - Κάρυστος