οι μηχανικοί του γραφείου:


Μουτζούρης Τάκης -αρχιτέκτονας μηχανικός Ε.Μ.Π.-

Το ξεκίνημα έγινε το 1980 όταν ο Τάκης Μουτζούρης – αρχιτέκτονας μηχανικός Ε.Μ.Π.– μετεγκατέστησε το αρχιτεκτονικό του γραφείο από την Αθήνα στην Κάρυστο. Με ευαισθησία και θαυμασμό στη φυσική ομορφιά της Καρύστου και, ταυτόχρονα με την μεθοδικότητα που τον διακατέχει, κατασκεύασε πλήθος κατοικιών, τουριστικών καταλυμάτων, καταστημάτων


Μουτζούρη Αγγελίνα -αρχιτέκτονας μηχανικός Δ.Π.Θ.-

Στη συνέχεια, το 2007, η Αγγελίνα Μουτζούρη – αρχιτέκτονας μηχανικός Δ.Π.Θ.– εγκαταστάθηκε στο γραφείο δείχνοντας ενδιαφέρον στις βιοκληματικές – ενεργειακές κατασκευές. Με ακρίβεια στο σχεδιασμό της, προτείνει και κατασκευάζει κτίρια σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες τόσο των πελατών όσο της σημερινής εποχής και του τόσο ιδιαίτερου τόπου.

Το Αρχιτεκτονικό Γραφείο ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ δραστηριοποιείται από το 1982, παραμένοντας πάντα ενήμερο για τις εξελίξεις στον κατασκευαστικό τομέα, θα χαρεί να σας προσφέρει τις τεχνικές του γνώσεις.

architect engineer Karystos

Οι μηχανικοί του αρχιτεκτονικού γραφείου Μουτζούρη δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό τομέα κατοικιών, τουριστικών καταλυμάτων, καταστημάτων, βιομηχανικών κτιρίων.

Αναλαμβάνοντας το έργο από τον σχεδιασμό έως και την κατασκευή αποκλειστικά από εξειδικευμένο μηχανικό, σχεδιάζουν έργα καινοτόμα, λειτουργικά, καλαίσθητα, που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και την αισθητική των ημερών μας. Κατέχοντας ως αρχιτέκτονες μηχανικοί την τεχνογνωσία των παραδοσιακών κατασκευών και με καλλιεργημένη ευαισθησία στον τόπο και το φυσικό περιβάλλον, η δόμηση εναρμονίζεται με τον εκάστοτε χώρο. Η μελέτη κινείται πάντα ανάμεσα στις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη, στις λειτουργικές του ανάγκες, τις οικονομικές του δυνατότητες καθώς και στον βιοκληματικό σχεδιασμό.

Η σχέση του περιβάλλοντα χώρου και του κτιρίου αποτελεί βασική προτεραιότητα στον σχεδιασμό. Ο μηχανικός μελετά τον χώρο ώστε να εκμεταλλευτεί όλα τα στοιχεία του χώρου προς όφελος του κτιρίου (ήλιος, εναλλαγές αέρα, ανοίγματα, σκίαστρα, μόνωση κλπ).

Οι κατασκευαστικές μας λύσεις ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες τις κάθε κατασκευής (μεταλλικές – σύμμεικτες – οπλισμένου σκυροδέματος οικοδομές).